Vinduesfabrik: Her er verdens (måske) bedste vinduesproducent

Af Peter Hass Mathiesen

Sidst redigeret: September 6, 2022

Mangler I døre og vinduer til jeres næste store byggeprojekt? Vores Vinduer samarbejder med en af verdens førende producenter af kvalitetsvinduesprodukter. Vi leverer skræddersyede løsninger, der passer til lige netop dit behov. Kvaliteten sikres gennem brug af ledelsesstyring, gode materialer samt den nyeste teknologi.

Hvem er Vores Vinduer?

Vi leverer vinduer til forhandlere i hele Danmark og lægger stor vægt på håndværk, kvalitet og service. Sortimentet spænder lige fra specialfremstillede trævinduer til populære elementer inden for nybyggeri. Ydermere tilbyder vi faglig rådgivning, som sikrer, at du får den bedste løsning til netop dit byggeprojekt.

Det gode samarbejde med vinduesfabrikken

I 1991 åbnede den første produktionsafdeling på fabrikken i Litauen. Produktion af vinduer flyttede fra Danmark til Litauen, og i dag produceres alle produkterne i Litauen, og der er planer om yderligere udvidelse af produktionen. Produkterne bliver fremstillet af dedikerede og kompetente medarbejdere, som lægger stor vægt på kvalitet.

Sådan sikrer vi høj kvalitet gennem kvalitetsledelse

Sammen med vinduesfabrikken i Litauen er vi certificerede efter den høje standard DVV (Dansk Vindues Verifikation). Det betyder, at vi altid overholder høje kvalitetsstandarder i forhold til kvalitetsstyring og kontrol af færdige vindueselementer.

Her følger 3 krav, som vores fabrik lever op til for at sikre dig den gode kvalitet:

 1. Almene krav til virksomheden: Produktionen skal foregå på en stationær fabrik. Produktfremstillingen skal foretages af virksomheden selv eller som minimum indkøbes i form af halvfabrikata.
 2. Krav til kvalitetsstyring: Vinduesfabrikken skal indføre et kvalitetsstyringssystem, som passer til virksomhedens profil. Proceduren skal være beskrevet i en kvalitetshåndbog.
 3. Regler for produktcertificering: Fabrikken skal sikre, at det slutprodukt, som forlader virksomheden, lever op til gældende certificeringskrav. Som udgangspunkt er det derfor kun de elementer, som er færdigsamlet på fabrikken, der er omfattet af kravene.

 

Vores fokus på kvalitetsledelse kommer dig til gode

Vi sætter en ære i altid at kunne levere den gode kvalitet til dig. Derfor arbejder vi med kvalitetsledelse, hvilket betyder, at vi løbende optimerer vores produkter, processer og services. På den måde sikrer vi, at vi altid lever op til netop dine behov og forventninger.

Vi har listet 5 væsentlige fordele, som kvalitetsstyring medfører for dig, der køber vores vinduer:

 1. Forøgelse af konkurrenceevnen: Et kvalitetsstyringssystem kan give vinduesfabrikken en konkurrencemæssig fordel, da det viser kunderne og samarbejdspartnerne, at virksomheden tager kvaliteten af sine produkter og ydelser alvorligt.
 2. Styr på produktkvaliteten: Et kvalitetsstyringssystem sikrer, at medarbejderne på vinduesfabrikken altid leverer et højt niveau af kvalitet. Dette er vigtigt for fabrikken, idet den altid skal kunne levere de helt rigtige specialfremstillede løsninger til kunderne.
 3. Mere effektiv produktion: Med kvalitetsstyring sikrer vi, at produktionen på fabrikken foregår så effektivt som muligt, og at der ikke sker fejl eller forsinkelser. Dette er ligeledes med til at optimere kvaliteten i produkterne, så du får leveret et godt slutprodukt.
 4. Højere kundetilfredshed: Hvis du som kunde altid får leveret vinduesløsninger med et højt kvalitetsniveau, er du mere tilfreds og får lyst til at handle hos os igen. Vores omdømme og kunder betyder alt for os!
 5. Øget omsætning er lig med bedre priser: Bedre kundetilfredshed kan føre til mere omsætning og dermed øget indtjening. Dette skaber samtidig grobund for, at vi fremadrettet kan udvide produktionen på fabrikken. Derved kan vi blive endnu bedre til at levere kvalitetsvinduer, faglig rådgivning og ikke mindst bedre priser.

 

På vinduesfabrikken producerer vi alle de populære vinduestyper

Her følger en liste over de populære vinduer, som fremstilles på vinduesfabrikken:

 1. Topstyrede vinduer: Vindue i enkelt og klassisk design, som kan tilpasses de fleste boligtyper. Denne løsning giver et godt lysindfald og en effektiv udluftning.
 2. Sidehængte vinduer: Vinduestype med sidehængsler, som kan åbnes helt op. Kan ydermere tilpasses sprosser, redningsåbninger mm.
 3. Dannebrogsvinduer: Traditionel vinduestype med sidehængte rammer, som passer til boliger i klassisk dansk arkitektonisk stil.
 4. Vendbare vinduer: Dette vindue kan drejes 180 grader. Dette gør vinduet ekstra nemt at rengøre, når man ikke lige kan komme til på den udvendige side.
 5. Dreje/kip vinduer: Vinduestype med dreje/kip og ventilation i toppen. Vinduet kan åbnes helt indad, hvilket gør det nemmere at rengøre på ydersiden.