Vinduer til erhverv: 8 gode råd til professionelle

Af Peter Hass Mathiesen

Sidst redigeret: September 16, 2022

Er du på udkig efter en vinduesleverandør til jeres næste projekt? Så læs med her, hvor vi har samlet nogle af de vigtigste ting, I skal overveje, når I køber vinduer til erhverv.

Hvem er vores kunder?

Vores målgruppe favner en bred vifte af erhvervskunder, der i blandt:

 • Byggemarkeder
 • Håndværkere
 • Arkitekter
 • Bygningskonstruktører
 • Entrepriser
 • Andre erhvervskunder

Hos Vores Vinduer prioriterer vi hurtig respons ved henvendelser og leverer konfigurationer og tilbud fra dag til dag. Virksomheden har mange års erfaring i vinduesbranchen og tilbyder kompetent rådgivning og sikring af kvaliteten i lige nøjagtigt jeres byggeprojekt.

8 gode råd til professionelle

Oplever dine kunder mangler på kunderejsen, falder det tilbage på os. Vi vil derfor gerne være med i hele processen omkring køb og salg. Ved at sikre den rette kvalitet får vi større kundetilfredshed, hvilket ligeledes skaber større tilfredshed hos jeres kunder.

Vi har samlet 8 gode råd til professionelle, som skal købe vinduer til deres næste projekt:

1. Vælg de rigtige vinduer så alle bliver tilfredse

Som erhvervskunde er det vigtigt at sætte sig ind i, hvilke typer vinduer leverandøren tilbyder. Inden man beslutter sig for et køb, bør man have en idé om, hvilke vinduer man har brug for. Hos Vores Vinduer hjælper vi jer med at udvælge de helt rigtige vinduestyper. På den måde sikrer vi, at I kan levere de bedste vinduer til jeres kunder. Her følger nogle vigtige fokuspunkter omkring køb af de rigtige vinduer:

 • Materialevalg
 • Funktioner
 • Udseende
 • Vinduesstørrelse

2. Vælg en leverandør, som tilbyder rådgivning og sparring

Der er mange parametre, der spiller ind, når man skal vælge de rigtige vinduer til sit erhverv. Derfor får I altid kompetent rådgivning og sparring til nye projekter, når I handler hos os. Vi rådgiver jer bl.a. om:

 • Valg af glastyper
 • Udformning og placering af vinduer
 • Valg af materialer
 • Miljøpåvirkninger

3. Vælg den rigtige pris og få mest for pengene

Hos Vores Vinduer hænger pris og kvalitet uløseligt sammen. Vi anvender kun de bedste materialer, og håndværket er altid i top. Vinduesprojekter skal holde i mange år, og derfor er der ingen genveje. Ligeså tilbyder vi en række forskellige rabat- og garantiordninger, som giver jer den rette sikkerhed i jeres købsproces..

4. Vælg vinduer af god kvalitet og oplev længere holdbarhed

Erhvervskunder bør derfor altid sørge for at købe vinduer af høj kvalitet. Det er derfor vigtigt at have fokus på, hvilke materialer vinduerne er lavet i. Hos Vores Vinduer prioriterer vi kvalitet højt, og vi anvender derfor kun de bedste materialer. Dette sikres ved, at alle vores vinduer er certificerede med DVV (Dansk Vindues Verifikation). På den måde bliver investeringen i vores vinduer det sikre valg for jer og jeres kunder.

5. Vælg en leverandør, der både leverer og monterer jeres vinduer

Vores Vinduer kan henvise jer til gode leverandører og montører af vinduer. Jeres bestilling bliver leveret direkte fra vinduesfabrikken og ud til jeres adresse. Derefter monteres vinduerne af professionelle og dygtige monteringsfolk som vi har gode erfaringer med. 

6. Responstid på henvendelser

Når man som professionel skal købe vinduer, er det vigtigt at have en god dialog med leverandøren. Vi prioriterer hurtig respons ved henvendelser og leverer konfigurationer og tilbud fra dag til dag. Hvis I har brug for et hurtigt svar, står vi klar til at besvare jeres spørgsmål.

7. Tjek ordren igennem så du undgår fejl og mangler

Er den endelige ordre på jeres nye vinduer, som den skal være? Husk at tjekke ordren godt igennem, så I er sikre på, at der ikke er fejl. Husk endvidere at tjekke, at de rigtige vinduer er blevet leveret. Derudover er det vigtigt, at ordren er korrekt faktureret.

8. Vær opmærksom på fortrydelsesret og reklamationsret

Som erhvervskunde hos os er det vigtigt at vide, om altid I har fortrydelsesret på jeres køb af vinduer. På den sikrer vi, at I – og derved også jeres kunder – får de rigtige vinduer i sidste ende. I skal dog være opmærksom på, at der er nogle regler for, hvornår I kan gøre brug af fortrydelsesretten. Er der tvivl om reglerne, vejleder vi jer selvfølgelig også om det 

Derudover har I altid to års reklamationsret på jeres vinduer. Husk at gemme kvitteringen, så I kan dokumentere købet.

DVV-certificerede kvalitetsvinduer

Hos Vores Vinduer er kvaliteten altid i højsædet. Alle vores vinduer er DVV-certificerede, hvorved vores vinduer altid lever op til de høje krav og standarder, der er stillet til vinduesbranchen.

Vi har samlet 6 grunde til at skifte til DVV-certificerede vinduer:

 • Køberen får et bedre indeklima ved at investere i kvalitetsvinduer
 • Køberen får mere dagslys ind i boligen og derved et bedre indeklima
 • Med kvalitetsvinduer sparer man på energien og derved også på prisen
 • Tyvens arbejde besværliggøres og risikoen for indbrud mindskes derved
 • Støj holdes ude, hvilket skaber gode arbejdsrammer og godt indeklima
 • Nye vinduer har lang levetid, hvilket er med til at reducere omkostningerne

5 populære vinduestyper

Vores produkter er det sikre valg til professionelle erhvervskunder. Her følger en liste med 5 af vores mest populære vinduer:

 1. Topstyrede vinduer: Vindue i enkelt og klassisk design, som kan tilpasses de fleste boligtyper. Denne løsning giver et godt lysindfald og en effektiv udluftning.
 2. Sidehængte vinduer: Vinduestype med sidehængsler, som kan åbnes helt op. Kan ydermere tilpasses sprosser, redningsåbninger mm.
 3. Dannebrogsvinduer: Traditionel vinduestype med sidehængte rammer, som passer til boliger i klassisk dansk arkitektonisk stil.
 4. Vendbare vinduer: Dette vindue kan drejes 180 grader. Dette gør vinduet ekstra nemt at rengøre, når man ikke lige kan komme til på den udvendige side.
 5. Dreje/kip vinduer: Vinduestype med dreje/kip og ventilation i toppen. Vinduet kan åbnes helt indad, hvilket gør det nemmere at rengøre på ydersiden.

Lad os hjælpe jer videre

Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at finde de perfekte vinduer til jeres erhverv.